Handelsbetingelser for institutioner/erhvervskunder

Airsoft Armoury betingelser for handel med andre virksomheder (private eller offentlige), følger betingelserne angivet herunder.


AT BLIVE OPRETTET SOM EAN-KUNDE
AT BLIVE OPRETTET SOM EAN-KUNDE

Airsoft Armoury tilbyder fakturering gennem EAN.Det er muligt at handle uden EAN-nummer, ente ved brug af betalingskort, eller ved særlig aftale om kredit. Bemærk, at der normalt ikke ydes kredit til førstegangskøbende.

Send en e-mail til kontakt@airsoftarmoury.dk med følgende information:

  1. Institutionens navn
  2. Institutionens telefonnummer
  3. Institutionens email
  4. Institutionens kontaktperson
  5. Institutionens EAN nummer
  6. Institutionens adresse / postnummer

Senest 2 hverdage efter modtagelse af disse oplysninger, bliver der oprettet en bruger til dig. Med denne, kan du logge ind på hjemmesiden og afslutte bestilinger med dit EAN nummer. Du modtager en e-mail når din internetbruger er klar til brug.


SÅDAN BESTILLER DU MED EAN-NUMMER
SÅDAN BESTILLER DU MED EAN-NUMMER

Du kan bestille på en af følgende måder:

Internetbestilling

Når du har en internetbruger, kan du afslutte ordrer når du er logget ind. Så kan du bestille når der er tid til det, uafhængig af åbningstiden i vores netbutik. Din bestilling vil blive ekspederet på lige fod med andre bestillinger.

Bestilling via e-mail
Når du allerede er oprettet, kan du også sende en bestilling via e-mail. Skriv ønskede produkter op således:

[antal] x [varenummer], [varenavn] f.eks.

1 x IF-100501, Ready For Battle Leather Armor, Black


RABATTER
RABATTER

Der kan ydes særligt fordelagtige rabataftaler til institutioner, klubber, foreninger og lignende, der handler for større beløb. Rabatten er altid individiduel og er baseret på købets størrelse, samt de specifikke produkter der købes.

Kontakt os for at få mere information om rabatter på e-mail kontakt@airsoftarmoury.dk eller ring 31 51 00 41.


OM TILBUD PÅ BESTILLINGSVARER
OM TILBUD PÅ BESTILLINGSVARER

Ved accept af et tilbud på større mængde varer, er din accept bindende. Det betyder, at du har pligt til at aftage den ønskede mængde under den aftalte pris. Vi forbeholder os ret til at anmode om en ændring i aftalen, dog kun ved tale om force majeure eller ved tale om uforholdsmæssigt store prisstigninger.


FORSENDELSE
FORSENDELSE

Ved forsendelse til virksomheder / institutioner der handler uden betalingskort, pålægges der altid en fast fragtomkostning på 79 kr. pr. afsendt pakke. Airsoft Armoury forbeholder sig ret til at dele forsendelser op i flere pakker efter behov. Airsoft Armoury del-sender ikke din bestilling, med mindre det specifikt er aftalt, eller du har anmodet herom. Vi samler din bestilling i én afdeling før afsendelse, med mindre der ønskes hurtig ekspedering. I så fald, betales der altid 79 kr. pr. afsendt pakke.


FORTRYDELSESRET
FORTRYDELSESRET

Der ydes ikke fortrydelsesret uden forudindgået aftale mellem Airsoft Armoury ApS og den handlende virksomhed/institution. Ved aftale om særlig fortrydelsesret, er det køberens ansvar at forsendelsen overdrages til Airsoft Armoury ApS på forsvarlig vis. Det er ligeledes køberen der afholder returomkostninger. Airsoft Armoury kan tilbyde at fremsende retursedler. Dette sker altid mod et gebyr på 79 kr. pr. returseddel. Med mindre andet er aftalt, skal de returnerede produkter afleveres i eller sendes til den butik, hvor de er købt. Er de købt via hjemmesiden, skal de returneres til:

Airsoft Armoury Online
Lumbyvej 65
5000 Odense C


REKLAMATION
REKLAMATION

Ønsker du at reklamere over et produkt købt via hjemmesiden, bedes du kontakte kontakt@airsoftarmoury.dk eller ringe 31 51 00 41.
Ønsker du at reklamere over et produkt købt i en butik, bedes du kontakte den pågældende butik. Se alle adresser her.

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

CC_2

 

HURTIG LEVERING

GRATIS FRAGT VED 399 KR.

HJÆLP OG RÅDGIVNING

Nyhedsbrev -tilmeld

Nyhedsbrev -afmeld -2