Når du ønsker at sende en vare retur, skal du altid oplyse dit ordre- eller fakturanummer, samt skrive hvis du ønsker at fortryde dit køb, ønsker at bytte, eller ønsker at reklamere over en eller flere produkter. Du skal blot sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Vi dækker ikke returfragt ved fortrydelse, men tilbyder at du kan købe en retur-label til en fordelagtig pris (printer påkrævet).

Det er også muligt at returnere en vare i en af vores fysiske butikker ( Se link i toppen). Medbring altid din faktura, og returner inden for de 14 dage.

OBS! Hvis du ønsker at returnere varer købt via Webshoppen online, så kan varen kun ombyttes, eller der kan tilbydes tilgodebevis. Varer der skal tages retur, og gives pengene tilbage, skal returneres til vores webshop afdeling. Se nedenfor.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen, indtil levering. Returvarer skal sendes til:

Faraos Cigarer

Klostervej 3

5000 Odense C

 

Varer undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  2. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejde, som du på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.
  3. Levering af tjenesteydelse i form af fritidstilbud, herunder billetter for arrangementer.

 

Du mister fortrydelsesretten, hvis:

Du åbner plomberede produkter, åbner gearbokse, laver indre modifikationer, eller på anden måde ændrer på produktets sammensætning og mekaniske funktion.

 

Varens stand når du sender retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

For hardall våben/softguns/airsoft våben betyder det i praksis, at våbnet må holdes, undersøges og at ikke-elektriske funktioner afprøves (f.eks. fires-selector justeres, sigte justeres, kolbe justeres). Det er ved denne inspektion ikke tilladt, at tilslutte strøm eller drivmiddel til våbnet, og bringe det til affyring. I så fald, betragtes våbnet som værende taget i brug. 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet, inden returnering.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til det kort, som blev brugt ved købet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder, skal varen sendes til:

Airsoft Armoury Online
Lumbyvej 65
5000 Odense C

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af din faktura. Skriv på faktura, at du har fortrudt og ønsker beløbet retur.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

CC_2

 

HURTIG LEVERING

GRATIS FRAGT VED 399 KR.

HJÆLP OG RÅDGIVNING

Nyhedsbrev -tilmeld

Nyhedsbrev -afmeld -2