Ekspreshåndtering er en service vi tilbyder dig, som ønsker at vi afsender varer til din bestilling så hurtigt vi kan, uanset i hvilken af vores afdelinger de befinder sig, eller hvis enkelte varer er udsolgt i bestillingsøjeblikket.

Servicen koster højst 100 kroner at benytte, og bruges ved at købe varen "Ekspreshåndtering" på hjemmesiden. Denne vare kan enten købes sammen med din bestilling, eller senere, hvis behovet opstår.

Det faktiske beløb vi hæver, afhænger af, hvor mange ekstra forsendelser vi skal bruge, som vist herunder:

1 ekstra forsendelse: Vi hæver 50 kroner (de resterende 50 kroner, bliver på din konto)

2-3 ekstra forsendelser: Vi hæver 100 kroner.

> Bestil Ekspreshåndtering her

Bemærk: Når du køber fragt ydelser kan du bruge knappen "arrangement/Ydelser" for ikke at skulle betaler yderligere fragt. Skulle du betale fragt alligevel, sørger vi for at fjerne den manuelt.

Vær opmærksom på:

- Vi kan ikke garantere, at butikken sender varen hurtigere end de normalt kan. Vi garanterer blot, at den bliver sendt direkte til dig, uden at skulle mellemlande på vores lager. Butikkerne kan sende pakker 2-3 gange om ugen.

- Denne service betyder ikke, at vi kan tage din ordre ind hurtigere end andre ordrer, eller at vi kan håndtere den uden for åbningstid.

- Vi hæver kun det nødvendige beløb for ekspreshåndteringen, som anført herover. Vær dog opmærksom på, at et eventuelt restbeløb kan være reserveret på din konto, i nogle dage efter. Kontakt din bank, og bed dem skrive til os, hvis de ikke automatisk er låst op efter 2-3 uger.

De bedste svar på gode spørgsmål

Hvad dækker gebyret over?

Gebyret er først og fremmest for at dække den ekstra fragt. Dertil er der indregnet et lille gebyr på den særlige interne håndtering af ordren, samt ekstra pakkematerialer mv.

Hvorfor betaler I ikke bare den ekstra fragt/udgift som en kundeservice?

Vi har valgt at have en meget lav gratis fragtgrænse, til glæde for vores kunder. Vi vil samtidig gerne kunne tilbyde, at man kan få varer, som ikke er på lager alle steder. Det her er blot en valgfri service.

Hvorfor 2-4 hverdages leveringstid? Det er meget upræcist.

Da vores varer kan befinde sig i vores andre afdelinger, er der for mange faktorer der spiller ind til, at vi kan give et præcist estimat. Når vi behandler din bestilling, så sender vi dig en mail med et bedre estimat, hvis der går mere end 3 hverdage.

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

CC_2

 

HURTIG LEVERING

GRATIS FRAGT VED 399 KR.

HJÆLP OG RÅDGIVNING

Nyhedsbrev -tilmeld

Nyhedsbrev -afmeld -2