Levering og forsendelse

I Airsoft Armoury gør vi alt vi kan for at du modtager dine varer så hurtigt og smertefrit som muligt. Herunder kan du finde information om og priser på vores forsendelse.


HVOR HURTIGT KOMMER MINE VARER?

Vi sender pakker hver dag fra vores lager. Vi har interne forsendelser flere gange om ugen imellem vores butikker og lager, hvilket gør at vi kan sende din ordre inden for 2-4 hverdage fra behandling af ordren. Vi garanterer, at din bestilling behandles samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12:00. Hvis du bestiller derefter, bliver den først behandlet den næste hverdag.

Når du går til indkøbskurven, kan du se den samlede forventede leveringstid for din bestilling. Husk at leveringstiden gælder, fra din ordre behandles. Eksempel: bestiller du lørdag aften, og får oplyst 1-2 hverdages leveringstid, kan du forvente at modtage din bestilling tirsdag eller onsdag. Bestiller du tirsdag kl. 10:00, og får oplyst 2-4 hverdages leveringstid, kan du forvente at modtaget din bestilling torsdag, fredag, lørdag eller mandag.

Vi arbejder med to grupper af leveringstider:

1-2 hverdage: produkterne forventes at kunne afsendes fra vores online lager, den først kommende hverdag. Bestiller du inden 12:00 mandag-fredag, bliver ordren behandlet samme dag.

2-6 hverdage: produkterne befinder sig i flere forskellige butikker. Vi samler dem sammen ét sted, og afsender bestillingen. Vi har forsendelser intent imellem butikkerne 2-3 gange om ugen, hvorfor estimatet i udgangspunktet ikke kan være mere præcist. Ønsker du bestillingen sendt hurtigere, kan du bestille Ekspreshåndtering

 


HVAD KOSTER LEVERING/FORSENDELSE?

I skemaet herunder kan du se priser på levering til henholdsvis pakkeshop eller til døren. Bemærk, at du allerede ved køb for 399,- kan få gratis levering til pakkeshop!

OBS! Pr. 1. januar 2017 er momsreglerne ændret, så der nu skal være moms på fragtydelser. Derfor er priserne steget en smule.

  Pris Hvornår er det gratis?
Forsendelse til Pakkeshop 49,- ved køb for mindst 399 kr
Forsendelse med omdeling 79,- Ingen gratis levering med omdeling
Levering til erhverv/institution Læs mere ved at klikke her
Priser for udland/international shipping Læs mere ved at klikke her

HVORDAN VIRKER PAKKESHOPS?

  • Få pakken hurtigere
  • Hent pakken i en længere åbningstid
  • Få pakken om lørdagen

Airsoft Armoury tilbyder fragtfri levering til Post Danmarks Pakkeshops ved køb for 399,- og derover.

Når du kommer til "Vælg forsendelsesmetode", kan du åbne en dialog, og selv vælge den pakkeshop du ønsker.

Levering til Pakkeshop er blevet en uhyre populær forsendelsesmetode, da du som kunde kan hente pakken når du har tid, og på et sted, som ofte har længe åbent. Det er et godt alternativ til at få omdelt sin pakke.


PAKKER OVER 60 CM KAN IKKE SENDES TIL PAKKEBOKSE

Hvis du bestiller et produkt som pakket er større end målet: 61 x 37 x 35 cm., vil det ikke kunne leveres til pakkebokse, men Post Danmark vil i stedet aflevere det til nærmeste pakkeshop.

Hvad er forskellen på pakkeboks og pakkeshop?

Pakkebokse er de store røde kasser du ser rundt omkring. De betjenes med en personlig kode, og ofte ved brug af et sygesikringskort for modtageren. Pakkeshops er bemandede butikker, typisk i f.eks. Kvickly eller Dagli' Brugsen. Der kan også være tale om almindelige posthuse.


MODTAGERFLEX / FLEXLEVERING

Hvis du er tilmeldt Post Danmarks Modtagerflex-ordning, har du givet tilladelse til, at posten kan sætte pakken. I så fald, skal du ikke skrive noget i kommentaren til din bestilling - det vil blive håndteret automatisk jf. din aftale med Post Danmark. Bemærk, at Airsoft Armoury ikke er ansvarlige for detaljerne i denne aftale.

> Læs mere om Modtagerflex hos Post Danmark (ekstern side, åbner nyt vindue)


TRACK AND TRACE

Du modtager en mail fra Post Danmarks system i løbet af dagen, når din pakke bliver afsendt. Vi anbefaler at du holder øje med Spam/Reklame/Junk mapper i din mail, da de sommetider bliver fanget hér.


BESKED OM MODTAGELSE/AFSENDELSE

Der sendes automatiske beskeder fra Post Danmarks system når det er bekræftet, at din pakke enten kan afhentes, eller blive omdelt dagen efter. Det kræver, at du har oplyst et korrekt mobilnummer og/eller e-mail, da beskeden kommer via SMS eller e-mail. Airsoft Armoury håndterer ikke teknikken omkring dette system, og er ikke ansvarlige for driften. Hvis du ikke modtager besked, hører vi gerne om det, så vi kan indberette fejl til Post Danmark.


SÆRLIGT FOR PAKKER OVER 220 CM

Vi kan ikke tilbyde at sende pakker, der ender med at overstige 220 cm., da det kun kan sendes som paller / halv-paller. Vi vil naturligvis gerne give et tilbud på dette, men priserne vil typisk ligge på over 500 kr. - kontakt kundeservice, hvis du ønsker en pris på dette.


OM BILLETTER TIL ARRANGEMENTER

Bemærk at billetter til arrangementer ikke er omfattet af tilbud om fragtfri levering med omdeling.

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

CC_2

 

HURTIG LEVERING

GRATIS FRAGT VED 399 KR.

HJÆLP OG RÅDGIVNING

Nyhedsbrev -tilmeld

Nyhedsbrev -afmeld -2