Punkter i aftalebetingelserne

Generelle oplysninger

Betaling

Levering

Fortrydelse

Returnering

Ombytning

 

GENERELLE OPLYSNINGER

Airsoft Armoury (en del af Dragons Lair)
CVR 21547182


Administration/Online: Dragons Lair ApS, Lumbyvej 65, 5000 Odense C (ingen direkte salg)

Gråbrødrepassagen 9, 5000 Odense C (Butik i Odense)

Amaliegade 21, 8000 Århus C (Butik i Århus)

Email: kontakt@airsoftarmoury.dk

Telefon: 31510041

 

BETALING

Du kan betale med alle danske kreditkort, samt de fleste internationale. Komplet liste: Dankort, eDankort, Mastercard, Mastercard DK, Mastercard Debet DK, VISA, VISA DK, Visa Elektron, Visa Elektron DK, JCB, Maestro, Maestro DK, American Express, American Express DK, Diners, Diners DK, LIC Mastercard.

Derudover er det også muligt at bruge Mobilepay (kræver ekstern oprettelse igennem mobilepay, og en Smartphone) samt ViaBill, en afbetalingsløsning som oprettes eksternt igennem ViaBill selv. Se mere her.

Der pålægges ikke noget kortgebyr, når du handler ved Airsoft Armoury.

Hvis du handler som institution / erhvervskunde, læs her: handel med erhvervskunder.

3D Secure

Som et led i internet handelssikkerheden har Dragonslair indført 3D scure igennem vores indløsningsaftaler hos Nets. Dette er et ekstra led af sikkerhed for både kunde og forretning hvorved man som kunde skal identificere sig selv med en mobiltelefon eller med NEM-id. Læs mere Her.

Om reservation af beløb på debetkort

Ved betaling med et debetkort (f.eks. ELEKTRON, MasterCard Debet) reserveres der typisk et beløb på din konto. Uanset om købet annuleres eller gennemføres med delvis hævning, vil Dragons Lair straks (og inden 1 hverdag) fjerne indbetalingen fra vores system. 

Desværre hører vi ofte om, at du som kun har et eventuelt restbeløb stående reserveret længe efter (1, 2 eller 3 uger). Det er noget der foregår mellem indløserne og banken, og Dragons Lair kan ikke frigive pengene.

Vi kan blot dokumentere, at din indbetaling er slettet hos os, og derved kan frigives. Hvis din bank har brug for dokumentation, fremsender vi den gerne på dine vegne. Du skal blot oplyse os om en email til din bankrådgiver eller bede dem skrive til os på kundeservice@dragonslair.dk, efter nødvendig dokumentation.

 

LEVERING

Ved køb af fysiske varer har du mulighed for at vælge mellem følgende leveringsmetoder:

FORSENDELSE TIL PAKKESHOP (UDEN OMDELING)
Pris: 49,- (FRAGTFRIT ved køb for 399 kr.)
Leveringstid: 1-2 hverdage efter afsendelse.
Undtagelse: Produkter / pakker over 220 cm.

FORSENDELSE MED OMDELING
Pris: 79,-
Leveringstid: 1-2 hverdage efter afsendelse.
Undtagelse: Produkter / pakker over 220 cm.

FORSENDELSE TIL ERHVERVSADRESSE
Pris: 99,-
Leveringstid: 1-2 hverdage efter afsendelse.
Undtagelse: Produkter / pakker over 220 cm.

INTERNATIONAL FORSENDELSE
Vi tilbyder desværre ikke international forsendelse af hardball-våben.

 

LEVERING AF HARDBALL VÅBEN / SOFTGUNS

Det er ikke tilladt at udlevere Hardball våben / softguns til personer under 18. Når du bestiller, skal du bekræfte at du er fyldt 18 ved at fremsende originalt billede ID. Er du ikke fyldt 18 år, kan vi ikke fremsende hardball våben / softguns.

 

HVIS DU FORTRYDER DIT KØB (FORTRYDELSESRET)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Airsoft Armoury.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du:

  • har modtaget din vare.
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved mail til kontakt@airsoftarmoury.dk, på telefon nummer  eller ved at møde op i en af vore butikker, med din faktura og de produkter du ønsker at fortryde købet på. Du skal i alle fald gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde blot ved at nægte modtagelse af varen uden at give os tydelig meddelelse om dette.

 

RETURNERING

Kontakt os, når du ønsker at returnere en vare. Du skal blot sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Vi dækker ikke returfragt ved fortrydelse, men tilbyder at du kan købe en retur-label til en fordelagtig pris (printer påkrævet).

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen, indtil levering. Returvarer skal sendes til:


Dragons Lair ApS
Lumbyvej 65
5000 Odense C

Varer undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  2. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejde, som du på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.
  3. Levering af tjenesteydelse i form af fritidstilbud, herunder billetter for arrangementer.

Du mister fortrydelsesretten, hvis:

Du åbner plomberede produkter, åbner gearbokse, laver indre modifikationer, eller på anden måde ændrer på produktets sammensætning og mekaniske funktion.

Varens stand når du sender retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

For hardall våben/softguns/airsoft våben betyder det i praksis, at våbnet må holdes, undersøges og at ikke-elektriske funktioner afprøves (f.eks. fires-selector justeres, sigte justeres, kolbe justeres). Det er ved denne inspektion ikke tilladt, at tilslutte strøm eller drivmiddel til våbnet, og bringe det til affyring. I så fald, betragtes våbnet som værende taget i brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet, inden returnering.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet for de returnerede varer, fratrukket eventuel fragt, såfrem dit oprindelige køb ikke længere er fragtfrit. Vi returnerer leveringsomkostninger på oprindelig ordre (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til det kort, som blev brugt ved købet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder, skal varen sendes til:

Airsoft Armoury Online
Lumbyvej 65
5000 Odense C

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af din faktura. Skriv på faktura, at du har fortrudt og ønsker beløbet retur.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

OMBYTNING

Vi anbefaler at du ved ombytning blot fortryder købet (se herover) af den oprindelige vare, og laver en ny ordre på den korrekte vare. Dette giver dig den hurtigste ekspedition.

Hvis du ønsker at bytte ved at sende varen ind, skal du blot skrive på din faktura, hvilken vare du ønsker at bytte til. Hvis beløbet på den nye vare er større, bliver du kontaktet omkring betaling af differencen. Hvis den nye vare er billigere, sættes restbeløbet ind på den konto der blev brugt, ved det oprindelige køb.

For returnering af varer der skal byttes, gælder samme regler som ved "RETURNERING" (se herover).

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

CC_2

 

HURTIG LEVERING

GRATIS FRAGT VED 399 KR.

HJÆLP OG RÅDGIVNING

Nyhedsbrev -tilmeld

Nyhedsbrev -afmeld -2