FRAGTFRI LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB FOR 399,-

 

Få pakken hurtigere

Hent pakken i en længere åbningstid

Få pakken om lørdagen

 

Airsoft Armoury tilbyder fragtfri levering ved køb for 399,- og derover, til Post Danmarks Pakkeshops. Dem er der efterhånden mange af!

Når du kommer til "Vælg forsendelsesmetode", kan du åbne en dialog, og selv vælge den pakkeshop du ønsker.

Levering til Pakkeshop er blevet en uhyre populær forsendelsesmetode, da du som kunde kan hente pakken når du har tid, og på et sted, som ofte har længe åbent. Det er et godt alternativ til, at få omdelt sin pakke.

 

SÆRLIGT FOR PAKKER OVER 60 cm. TIL PAKKESHOPS

Hvis du bestiller et produkt som pakket er større end målet: 61 x 37 x 35 cm., vil det ikke kunne leveres til pakkebokse, men Post Danmark vil i stedet aflevere det til nærmeste pakkeshop.

Hvad er forskellen på pakkeboks og pakkeshop?

Pakkebokse er de store røde kasser du ser rundt omkring. De betjenes med en personlig kode, og ofte ved brug af et sygesikringskort for modtageren. Pakkeshops er bemandede butikker, typisk i f.eks. Kvickly eller Dagli' Brugsen. Der kan også være tale om almindelige posthuse.

 

LEVERING TIL DØREN FOR 79 KR.

Airsoft Armoury tilbyder levering til døren for 79 kr. Vi anbefaler altid at vælge forsendelse til pakkeshop/uden omdeling, da det ofte betyder, at du kan få din bestilling hurtigere, og i et tidsrum der passer dig.

Bemærk, at billetter til arrangementer, ikke er omfattet af tilbud om fragtfri levering med omdeling.

Vi benytter Quickpay/DIBS Payment Gateway til sikkert at håndtere kortbetaling, så du er garanteret at dine oplysninger behandles fortroligt.

CC_2

 

HURTIG LEVERING

GRATIS FRAGT VED 399 KR.

HJÆLP OG RÅDGIVNING

Nyhedsbrev -tilmeld

Nyhedsbrev -afmeld -2